top of page
Van Besouw tapijten

TAPIJTEN MET EEN AFWERKING OP MAAT

van-besouw-JABO-Tarket_edited.jpg
EXCLUSIEVE TAPIJTEN

Naast vloeroplossingen als pvc-vloeren zijn ook de exclusieve tapijten en vloerbekleding van sterke merken Van Besouw, Jabo en Tarkett een echte upgrade in uw interieur. Beide merken van Nederlandse bodem zijn trendsetters in design en kwaliteit, waarbij ze non-stop inzetten op natuurlijke materialen en vernieuwing. Onze tapijten hebben een standaard afmeting van 4 meter, sommige meten zelfs tot 5 meter.

OP ZOEK NAAR EEN MOOI TAPIJT OP MAAT?

Ook daar kunnen wij u mee helpen. Premium, blindzoom of volume: steeds inspelend op uw wensen kunnen wij u een tapijt op maat aanbieden waarbij verschillende afwerkingsmogelijkheden mogelijk zijn.

EEN TAPIJT OP MAAT VOOR ELKE RUIMTE

Tapijten uit onze grote collectie van deze topmerken zullen uw interieur op de meest stijlvolle manier te transformeren, zonder in te boeten op de kwaliteit, de duurzaamheid en het comfort waarnaar u op zoek was. Modern, hoogwaardig textiel, super comfortabele tapijten voor de, zoals Van Besouw het noemt, ‘high-traffic’ zones, natuurlijke materialen als wol, zeegras en sisal, maatwerk, verrassend onderhoudsvriendelijk, een knap staaltje design,… eigenschappen die passen bij de talrijke tapijtencollecties.

GROOT ASSORTIMENT TAPIJTEN IN DE MOOISTE KWALITEITEN EN KLEUREN

Hier krijgt u slechts een impressie van onze collectie te zien, het aanbod is veel groter dan dit. Ontdek de zeer uitgebreide tapijtcollectie in onze ruime showroom.

Jabo carpets
Q-Tegels: tapijten

UW PERFECTE TAPIJT OP MAAT VINDEN? BEZOEK ONZE TOONZAAL IN EINDHOVEN, NOORD-BRABANT, LIMBURG EN BEKIJK ONS RUIM ASSORTIMENT AAN TAPIJTEN VAN DICHTBIJ!

bottom of page