top of page
tegelzetter

Q-TEGELS

OP ZOEK NAAR PROFESSIONELE PLAATSERS VOOR DE TEGELS OF VAST TAPIJT? VRAAG EEN OFFERTE BIJ Q-TEGELS

TOTALE ONTZORGING DOOR ONZE EIGEN PLAATSINGSDIENST

Geen tijd of kennis om uw tegelvloer zelf te leggen? Geen idee hoe te beginnen aan de plaatsing van een vasttapijt? Dan komt de professionele plaatsingsdienst van Q-Tegels graag bij u langs om uw binnentegels en buitentegels te leggen of uw vasttapijt te plaatsen volgens de regels van de kunst.

Als particulier kunt u trouwens genieten van 6% btw bij een woning ouder dan 10 jaar. Moeten er ook voorbereidende werken gebeuren, zoals chapewerken? Ook die kunnen onze vakmannen voor u realiseren. Daarom komen wij altijd eerst bij u ter plaatse om de werken te bekijken en op te meten. Al snel ontvangt u van ons een gratis offerte.

TEGELZETTER

Voor elke ruimte in huis en buitenshuis biedt Q-Tegels een breed scala aan exclusieve tegels, in de mooiste tinten, materialen en patronen. Hebt u bij ons dé binnentegel of buitentegel gevonden in onze ruime toonzaal in Eindhoven, Limburg? Dan kunnen onze tegelzetters die voor u plaatsen.

STOFFEERDER

Of u nu een klassieke look of industriële stijl wil creëren met een mooi vasttapijt of een pvc-vloer, een slechte plaatsing kan die hele look die u voor ogen in het water doen vallen. Als u de plaatsing van uw vasttapijt of pvc-vloer aan onze professionele stoffeerders overlaat, bent u zeker van een prachtig eindresultaat.

stoffeerder

VIND UW PERFECTE BINNENTEGELS, BUITENTEGELS OF VASTTAPIJT IN ONZE TOONZAAL EN WIJ KUNNEN VOOR DE PLAATSING ZORGEN. VRAAG EEN OFFERTE AAN BIJ Q-TEGELS!

bottom of page