top of page
Therdex PVC vloeren_edited.png

PVC-EN ViNYLVLOEREN EN LAMINAAT

therdex-pvc-vloeren.png
EEN PVC-VLOER MET STEEN- OF HOUTIMITATIE: HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

Houteffect of steeneffect pvc-vloeren van Therdex zien er zo goed uit met hun natuurgetrouwe look en textuur, dat u ze niet van echt kunt onderscheiden! Het is een veelzijdige, praktische en vernieuwende vloeroptie, verkrijgbaar in meerdere varianten. Deze vloeren zijn bovendien ook nog eens biologisch afbreekbaar en onschadelijk.

 

Waarom een pvc-vloer met steen- of houtimitatie het beste is van twee werelden? Het combineert de uitstraling van echt hout of echte steen met de duurzaamheid, flexibiliteit en waterbestendige eigenschappen van pvc-vloeren. Zo eindigt u met een echte sfeerschepper in huis, makkelijk in onderhoud, geluiddempend én streepvrij.

BREED TOEPASBARE THERDEX PVC-VLOEREN

Therdex heeft zijn plaats verworven in de wereld van de pvc-vloeren dankzij een onophoudelijke productinnovatie, waar eenheid en eenvoud een constante zijn. De Therdex collectie is toonbeeld van de beste kwaliteit, een maximum aan variatie in kleuren en patronen en topkwaliteit. Dat laatste wordt bijvoorbeeld bekomen door niet 1, 2, 3, maar 4 lagen met elk hun eigen functie. De bovenste lagen beschermen uw vloer tegen intensief gebruik, krassen en strepen. Het resultaat: stuk voor stuk onderhoudsvriendelijke vloeren die u alle comfort bieden.

DE MOOISTE PVC-VLOEREN TE SPOTTEN IN ONZE SHOWROOM

Of u nu op zoek bent naar iets lichts, zoals een vloer met Scandinavische uitstraling of eerder iets industrieels zoekt, in visgraat, lange planken, Hongaarse punt of tegels: na een bezoekje aan onze uitgebreide toonzaal in Eindhoven, Limburg zijn we er zeker van dat u de perfecte pvc-vloer vindt die naadloos in uw interieur past. Wij kunnen u immers een brede collectie aan vloeren presenteren in de meest uiteenlopende kleuren, maten en structuren. Krijg een zicht op hoe uw vloer er in huis zou uitzien zonder zelfs maar de voordeur te moeten openen.

Luxe vinyltegels
Tarkett
LUXE VINYLTEGELS

Floor is the new playground dankzij luxe vinyltegels. Ze worden geproduceerd in zowel tegel- als plankformaat in diverse patronen, kleuren en stijlen. Ze bieden eindeloze ontwerpmogelijkheden dankzij hun modulaire formaat. Luxe vinyltegels kunnen op diverse manieren worden gelegd: vastlijmen voor zwaar verkeer, los leggen voor snelle renovatie of een kliksysteem voor zwevend gelegde vloeren. Ze zijn behandeld met onze Top Clean-oppervlaktebescherming voor eenvoudig onderhoud en extra bestendigheid tegen strepen, krassen en vlekken.

Q-Tegels: Toonzaal

INSPIRATIE NODIG VOOR UW VLOER? BEZOEK ONZE TOONZAAL IN EINDHOVEN, NOORD-BRABANT, LIMBURG EN KIES VOOR DE MOOISTE PVC-VLOER MET STEEN- OF HOUTLOOK!

bottom of page