top of page
Q-Tegels

DECOR-MOZAÏEKTEGELS

KLEINE DECORTEGELS VOOR EEN GROOTS EFFECT

Niet alleen knappe binnentegels en buitentegels ook prachtige decortegels zijn er te vinden bij Q-Tegels van fabrikanten uit diverse landen: België, Italië, Spanje, Duitsland en Nederland. Decor-mozaïektegels zijn echte allrounders in elk interieur. Ze geven een personal touch aan iedere ruimte en zijn op zoveel manieren te gebruiken: als spatwand in de keuken, douchewand, een bijzondere vloer, decoratieve wand, een kleurrijk, speels accent in een neutraal interieur, om contrast of textuur te creëren, van inkomhal tot keuken of badkamer… De mogelijkheden zijn eindeloos, maar wij maken u graag wegwijs!

REVOIR PARIS: DE SFEER VAN HET VERLEDEN GECOMBINEERD MET HET COMFORT VAN VANDAAG

Het Belgische Revoir Paris is de specialist in keramische patroontegels van topkwaliteit met een verbluffend aanbod aan vloertegels en wandtegels die iedereen kunnen bekoren. Deze tegels laten u toe om creatief om te springen met de meest fantastische patronen, kleuren en texturen. Een innovatieve techniek smelt het patroon tijdens het bakproces in de tegel. Een fris, speels weerzien van de grandeur van vervlogen tijden en een comeback van patronen die wereldwijd geliefd zijn.

HUH MOSAIK: OMVANGRIJK AANBOD AAN KLASSEVOLLE MOZAÏEKTEGELS

Sinds het begin van de jaren ’60 importeert dit Duitse label mozaïek in alle variaties uit het Verre Oosten. Vandaag biedt HuH Mosaik een exclusief en omvangrijk aanbod met wand- en vloertegels dat staat voor hoogwaardige, actuele, trendy en smaakvolle mozaïekcollecties in de meest uiteenlopende materialen, zoals glas, keramiek, natuursteen of aluminium.

HuH Mosaik logo
FAP: KLEURRIJK KERAMIEK DIE DESIGN, CREATIVITEIT EN FUNCTIONALITEIT COMBINEERT

Het Italiaanse FAP blinkt uit in schoonheid, design en technologie, met tegels van de hoogste kwaliteit in diverse nuances en contrasten, met een constante zoektocht naar nieuwe trends. Samen met harmonieuze of juist contrasterende vormen en kleuren zorgen de FAP-collecties ervoor dat u tot een origineel en gedurfd gepersonaliseerd eindresultaat kunt komen.

CE.SI: DENK IN KLEUR VOOR EINDELOZE COMBINATIES

Ce.si ontwerpt en vervaardigt al meer dan 60 jaar keramische kwaliteitstegels voor vloeren en wanden in Italië voor de meest veeleisende klanten, met aandacht voor hoogwaardige grondstoffen, respect voor het milieu en schoonheid. De grote verscheidenheid aan maten, kleuren en afwerkingen schept oneindig veel mogelijkheden, waarvan de enige beperking verbeelding is.

ADVIES OF INSPIRATIE NODIG?

Een project waarin mozaïektegels de hoofdrol spelen? In onze uitgebreide toonzaal kunt u onze mooie selectie aan decortegels komen bekijken. Onze mozaïektegels zijn stuk voor stuk van hoogstaande kwaliteit. Wij bieden in onze toonzaal graag professioneel advies aan particulieren en professionals.

Q-Tegels

BEZOEK ONZE TOONZAAL IN EINDHOVEN, NOORD-BRABANT, LIMBURG EN BEKIJK ONS RUIME ASSORTIMENT AAN MOZAÏEKTEGELS!

bottom of page